Bedrijfsprofiel
De grenzen in de commerciële wereld vervagen. Letterlijk, want we krijgen steeds vaker te maken met vreemde talen en culturen. Soms noodgedwongen, maar vaak op eigen initiatief om de horizon te verbreden of contacten te verleggen. In beide gevallen is een vlekkeloze communicatie van groot belang. Onbegrip in taal en cultuur kan immers leiden tot pijnlijke misverstanden of zelfs fatale fouten.

Sinds 1984 voorziet BSG Tolk & Vertaaldiensten in een groeiende behoefte aan deskundige vertalingen en bekwame tolken. Dit leidde tot de uitbreiding met BSG Tolk & Vertaaldiensten; inmiddels een ervaren bureau dat zijn sporen dubbel en dwars heeft verdiend in een alsmaar groeiend vak.

BSG Tolk & Vertaaldiensten staat voor u klaar in meer dan 100 talen en dialecten. Bovendien mag u rekenen op een uitgebreidere service, kwaliteit van de bovenste plank en een integere behandeling van uw vraagstukken.

Zo garandeert BSG Tolk & Vertaaldiensten uiterste discretie van haar medewerkers, die allen een geheimhoudingsplicht tekenen. Voor een bewijs van goed gedrag kunt u onze referenties raadplegen.

Taal en Cultuur
Uitheemse culturen zijn niet meer weg te denken uit Nederland en een goede beheersing van vreemde talen is steeds belangrijker. Zeker politie en justitie, die met grote regelmaat te maken krijgen met buitenlanders. Contacten waarbij ook kennis van de betreffende cultuur een grote rol speelt. Onbegrip in taal en omgang kunnen immers een groot struikelblok vormen tijdens bijvoorbeeld juridische zaken. Of erger, pijnlijke misverstanden opleveren die een smet kunnen werpen op de onderlinge verstandhouding.

Kundige vertalers en bekwame tolken zijn daarom vaak noodzakelijk voor een geslaagde interculturele communicatie. BSG Tolk & Vertaaldiensten voorziet alweer 20 jaar in deze behoefte en beheerst inmiddels meer dan 100 talen en dialecten. Bovendien is BSG Tolk & Vertaaldiensten bekend in even zoveel culturen.

Een vlotte communicatie behelst tenslotte meer dan alleen een goede taalbeheersing.

Kwaliteit
Ontwikkelingen in taal en cultuur zijn aan de orde van de dag. Veranderingen die een grote rol spelen in de communicatie met directe betrokkenen. Wij volgen deze ontwikkelingen op de voet, zodat we niet voor verrassingen komen te staan bij de behandeling van uw vraagstuk. Op deze manier leveren wij de kwaliteit die u van ons mag verwachten. Of liever: eisen. Dat doen wij immers ook van onze medewerkers. Zo bewaken wij dagelijks de kwaliteit van onze vertalers en tolken en laten zodoende uw vraagstuk nooit aan het toeval over.

Geheimhouding
Onze vertalers en tolken krijgen regelmatig gevoelige en persoonlijke kwesties onder ogen.

BSG Tolk & Vertaaldiensten garandeert daarom uiterste discretie van alle medewerkers. Zo tekent iedere werknemer een uitdrukkelijke geheimhoudingsplicht en controleren wij regelmatig de tevredenheid bij onze opdrachtgevers. Een bewijs van goed gedrag en een zorgvuldige navraag bij referenties zullen u overtuigen van onze integriteit.

BSG Tolk & Vertaaldiensten verleent persoonlijke service en staat garant voor kwaliteit, integriteit en een verregaande service.

Contracten
U heeft de mogelijkheid om een samenwerkingsovereenkomst aan te gaan voor een langere periode. Zodoende bent u verzekerd van een voorrangsregeling, voor een tolk in iedere taal. Bovendien betaalt u dan vaste tarieven en hoeft u zich geen zorgen te maken over uw kosten. Gedurende de overeenkomst heeft u één vaste contactpersoon voor uw wensen en services.

Site Meter